Deze Pagina wordt binnen kort vernieuwd.

Find2Act organiseert informatie beschikbaarheid vanuit de behoefte van mensen die de informatie gebruiken. En wij realiseren ons daarbij dat u zo min mogelijk wilt betalen voor onnodig of overbodig werk. Hoe pakken wij dat aan?

Find2Act

Algemeen

Visie

Aanpak

Producten

Find2Act: Visie

Wij geloven mensen te kunnen helpen hun werk sneller, beter en veiliger te doen wanneer ze ter plaatse altijd beschikken over de juiste informatie. Daarom ontwerpen wij informatiesystemen die voor iedereen klantvriendelijk zijn in gebruik. Trimble zorgt dat mensen zonder tijdverlies voldoening in hun werk houden.

 

find2act biedt het plezier om de opdracht in één keer goed te kunnen doen.

Waarom

Trimble richt zich op organisaties waar het werken met de meest up-to-date informatie belangrijk is. U wilt dat informatie - of het nu tekeningen, instructies, vergunningen, protocollen of plannen zijn - actueel en ongeacht de locatie, direct beschikbaar is. Zowel in-huis als op locatie. Het netwerk en mobiele technologie zorgen dat de informatie altijd en overal beschikbaar is en wordt geleverd op maat.

Voor wie
De oplossing van trimble is daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld bouwondernemingen en architectenbureaus die verspreidt over het land uiteenlopende projecten uitvoeren. Maar ook voor technische installatiebedrijven die bij hun opdrachtgevers installaties, controles, onderhoud of aanpassingen moeten uitvoeren.
En dan hebben we het nog niet gehad over beveiligingsbedrijven, waterschappen, uiteenlopende productiebedrijven en vrijwel alle andere organisaties waar veel informatie wordt gebruikt, gedeeld en noodzakelijk is voor een verantwoorde en efficiënte bedrijfsvoering.

De voordelen zijn groter dan verwacht

Wij gaan graag met u in gesprek over een betere informatie logistiek. Waarschijnlijk kunt u meer verbeteren dan u denkt. Plannen is steeds meer managen van wachttijden geworden. De werkvloer is de spil voor verbeteringen. Wij leveren wat daar wordt gevraagd.

Benieuwd? Ga naar het Tabblad contact, rechtsboven op dit scherm.