Deze Pagina wordt binnen kort vernieuwd.

Find2Act organiseert informatie beschikbaarheid vanuit de behoefte van mensen die de informatie gebruiken. En wij realiseren ons daarbij dat u zo min mogelijk wilt betalen voor onnodig of overbodig werk. Hoe pakken wij dat aan?

Find2Act

Algemeen

Visie

Aanpak

Producten

Find2Act: Aanpak

Trimble organiseert informatie beschikbaarheid vanuit de behoefte van mensen die de informatie gebruiken. En wij realiseren ons daarbij dat u zo min mogelijk wilt betalen voor onnodig of overbodig werk.

Hoe pakken wij dat aan?

    Gerichte aanbod van informatie vereist een logistieke aanpak.

Vinden wordt weer simpel
Welnu, wij ontkoppelen de opslag van informatie van de manier waarop de makers het hebben ingericht. Meerdere informatiebronnen worden nu gecombineerd en net als bijvoorbeeld Albert Heijn slaan wij de 'pindakaas' maar op 1 plaats op.
Door deze opzet reduceren wij het zoeken van informatie en het aantal opslaglocaties voor de vrager aanzienlijk. Soms wel met een factor 25 tot 50 (gebaseerd op praktijkervaring).

Mobiele apparaten vereenvoudigen de logistiek. Informatie is direct beschikbaar. Overal.
Om informatie met dit doel voor ogen in te richten, gebruiken wij FileMaker, een relationele databaseapplicatie die begin jaren '90 is bedacht en ontwikkelt door Apple. Net als alle andere oplossingen van Apple staat ook in deze oplossing de gebruiker centraal en is het FileMaker platform onafhankelijk.

Mits goed ingericht.

De gebruikers van informatie krijgen een handig en overzichtelijk 'menu' op bijvoorbeeld hun tablet, telefoon of laptop. Met 3 klikken kies je direct het benodigde document; zelfs als er 40.000 documenten beschikbaar zijn. Onze 'documentenkast' is zo intelligent ingericht dat ook bij grote verzamelingen de juiste informatie altijd direct voorhanden is. Feedback geven is razend eenvoudig. Een aantekening, aanpassing of correctie wordt rechtstreeks doorgegeven aan de centrale beheerders en ook formulieren en/of foto's die ter plaatse zijn gemaakt kunnen direct worden gedeeld.


Wie is Trimble
Het begon eigenlijk zoals wel meer bedrijven zijn begonnen; werken in een omgeving waar prachtig systemen zijn ingericht voor de makers van informatie. En na verloop van tijd bleek dat al dat moois toch niet zo gebruiksvriendelijk is voor de werkvloer, de plek waar informatie het vaakst wordt beoordeeld, gebruikt, gewijzigd en gekeurd. Ieder kunstje heeft tegenwoordig een prachtig Tool en 'eigen' Cloud. En hoe groter de Cloud des te minder vertrouwd. Gebruikers gaan zich irriteren en ergeren en de roep 'dat zou toch ook anders kunnen' wordt luider. Trimble bundelt de levering op basis van de vraag naar informatie.

Het kan ook anders
En zo ontstond een jong bedrijf dat geleid wordt op basis van jarenlange ervaring. Inmiddels hebben wij voor een aantal business cases een proof-of-concept gedaan, zoals bijvoorbeeld bij 4D-Solutions, zij werken als informatie beherende organisatie voor technische tekeningen voor o.a. de Luchthaven Schiphol, Cofely, BAM, Konen en Heijmans.

Benieuwd? Ga naar het Tabblad contact, rechtsboven op dit scherm.